Ingredients (2 people):
- 1 rajče nakrájené na drobno
- 1/2 cibule nakrájené na plátky
- 2 stroužky jemně nasekaného česneku
- 1 lžička kaparů
- 2 lžíce zelených oliv nakrájených na plátky
- 1 lžička nasekané petrželky
- 2 lžíce rajčatové omáčky
- 1 lžička olivového oleje
- Sůl a pepř
- 2 ks bílého rybího filé
- Pečicí papír
- Voda
Preparation time: 17 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
V Kuchtíkovi 4,5 l smíchejte rajče, cibuli, česnek, kapary, olivy, petrželku, rajčatovou omáčku a olivový olej. Směs osolte a opepřete. Misku přiklopte víkem a dobře s ní zatřepejte.
Odstřihněte 2 kousky z papíru na pečení a na každý položte rybí filé.
Do Profi kolekce woku 4,2 l nalijte vodu. Do Napařovače dejte papír s rybami a potřete je rajčatovou směsí. Napařovač přiklopte víkem a položte ho na wok. Vařte 12 min. na středním plameni.
Additional Note: