Ingredients (1 people):
- INGREDIENCE NA 7 PORCÍ:
- 200 g ovesných vloček (±2 šálky)
- 100 g mandlových plátků (±1 šálek)
- 30 ml oleje (slunečnicový, řepkový) (±2 lžíce)
- 100 g medu (±½ šálku)
- Přísady:
- 100 g jahod, malin, manga, broskví, kiwi nebo jiného měkkého ovoce
- 15 g krupicového cukru (±1 lžíce)
- 250 g bílého jogurtu (±2 šálky)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 17 min.
Difficulty: easy
Preparation:
-
Příprava müsli na týden:
- Z trouby vyndejte mřížku a předehřejte ji na 160 °C / st. 5-6 v režimu s ventilátorem.
- V míse smíchejte suroviny na pečené müsli a promíchejte Silikonovou stěrkou II, dokud se dobře nespojí.
- Silikonovou podložku s okrajem položte na studenou mřížku nebo na plech a směs na ni rovnoměrně rozprostřete.
- Pečte 15 až 17 minut. Během pečení několikrát promíchejte, aby se müsli rovnoměrně opeklo. Při manipulaci vždy použijte Silikonové rukavice.
- Opečené müsli nechte vychladnout, a poté jej uložte do vzduchotěsné nádoby.*
-
Každý den si můžete připravit jiný ovocný přeliv. Vyberte si ovoce
a rozmixujte** jej s cukrem do hladka.
-
Do Uni barelu 550 ml dejte jogurt a ovocný přeliv. Müsli nasypte
do samostatné nádobky, aby zůstalo křupavé.
Až budete mít na parfait chuť, vrch posypte müsli a podávejte.
Additional Note:
TIP:
* Vzduchotěsné nádoby One Touch Fresh™ Orion jsou vhodné
na uskladnění vašich potravin.
** Supersonic tornádo dokonale rozmixuje měkké ovoce během chvilky.