Ingredients (4 people):
- 425 g černých fazolí z konzervy, propláchnutých a osušených
- 75 g strouhanky (±¾ šálku)
- 1 červená paprika
- 5 ml sušeného česneku (±1 lžička)
- 4 snítky koriandru
- 5 ml soli (±1 lžička)
- 1 limetky
- Na servírování:
- Hamburgerové housky, lístky koriandru, nakrájené rajče, nakrájená červená cibule
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
V Supersonic šéfovi nasekejte na jemno všechny přísady na hamburgrovou směs.
Ze směsi vytvarujte 4 hamburgery za pomocí Hamburgrovače.
Příprava v Micro pro grilu:
1. Dva hamburgery vložte do Micro pro grilu 1,5 l, víko umístěte do nízké polohy a vařte v mikrovlnné troubě 8 minut na 900 W. Hamburgery otočte a vařte další 2 minuty.
2. Připravte zbývající 2 hamburgery, vložte je do Micro pro grilu a vařte v mikrovlnné troubě 6 minut na 900 W. Otočte je a vařte další 2 minuty.Příprava na sporáku:
Ve velké pánvi rozehřejte olej na středním plameni, hamburgery smažte z obou stran 5-7 minut.Příprava v troubě:
1. Z trouby vyndejte mřížku a předehřejte ji na 190 °C. Silikonovou podložku s okrajem položte na studenou mřížku.
2. Hamburgery položte na podložku a pečte asi 20 minut. V průběhu pečení je otočte.Hamburgerovou housku rozřízněte, na jednu polovinu položte hamburger a další požadované ingredience a podávejte.
Additional Note: